Over mij

Ik ben Marleen Strien-Trommelen en de eigenaresse van Tutti Creations. Creëren is mijn passie. Samen met u het perfecte design uitdenken, daar krijg ik energie van. Ik heb een hands-on mentaliteit. Dat betekent dat ik gelijk voor u aan de slag ga en niet stop totdat u 100% tevreden bent. Daarnaast houd ik mij aan deadlines en ontzorg ik u door ook het drukwerk uit handen te nemen.

Door mijn achtergrond in Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, mijn marketingervaring en creativiteit kan ik adviseren op verschillende facetten van vormgeving. Ook denk ik met u mee over digitale oplossingen. Voor een nieuwe huisstijl, promotiemateriaal of een uitnodiging op maat kunt u bij mij terecht.

Mijn passie voor grafisch ontwerpen startte al in mijn studententijd, waarin ik in mijn vrije tijd graag bezig was met het vormgeven van kaarten, fotoboeken en uitnodigingen. Mijn eerste opdracht kwam van een collega van mijn studentenbaantje in 2010 die vroeg of ik een logo wilde ontwerpen. En de opdrachten bleven daarna volgen. Inmiddels doe ik dit werk full-time met erg veel plezier.

Daarnaast ben ik in 2019 een nieuw bedrijf gestart in hout gelaserde producten samen met Carola van Bemmelen, die ook Industrieel Ontwerper is. Bekijk de producten en de webshop van tuttiWOOD hier.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met mij!

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren? Lees hier mijn referenties.

Bij alle producten en diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.