Referenties

Wat anderen over mij zeggen

Bedankt voor jouw super hulp voor het Stadshart.Ik heb het idee dat het nog nooit zo goed is gegaan. Dat komt mede door jouw creatieve en ontzorgende inzet. Fijn dat je zo’n warm hart hebt voor ons mooie stadje. Mooi ook dat je mij achter de vodden zit. Bedankt daarvoor…
Richard Stouthart – Voorzitter BIZ Vereniging Stadshart Woerden

Via het project 8uuroverwerken ben ik twee jaar geleden vanuit Jong Perspectief in contact gekomen met Marleen Trommelen. Zij presenteerde een campagne voor werving jonge mannelijke vrijwilligers en daar waren wij zo enthousiast over dat wij haar gelijk betrokken hebben bij de uitvoering van de campagne. Nu twee jaar later heeft Marleen onze gehele huisstijl verfrist (inclusief materialen voor de training vrijwilligers) en vorig jaar de uitingen verzorgd rond ons tien jarig jubileum. Marleen is betrokken, flexibel en denkt op prettige wijze van A tot Z mee. Een plezierig persoon om mee samen te werken!
Joyce de Haan – Kerssies – Projectleider Jong Perspectief

Marleen is een energiek persoon die als geen ander de wensen van haar klant kan vertalen in een prachtig design. De creativiteit straalt van haar af en het is erg leuk om met haar te brainstormen. Ik ben zeer tevreden over het logo dat zij voor mijn bedrijf Pitch Queen heeft ontworpen!
Nathalie Mangelaars – Pitch Queen

Marleen heeft het logo ontworpen voor mijn bedrijf. Wat ik heel erg bijzonder vind, is dat ik mezelf meteen herkende in haar eerste ontwerpen! Marleen is als geen ander in staat om te luisteren naar wat ik wil, wie ik ben en vragen te stellen om zo een helder beeld te krijgen. Het resultaat was dan ook dat haar eerste ontwerpen een schot in de roos waren! Ze bewaakt het traject daarnaast zorgvuldig en zorgt voor een punctuele afronding.
Judith Warmerdam – Judith Warmerdam Training & Coaching

Nogmaals bedankt voor jouw hulp met het geboortekaartje. We zijn super tevreden! Ik vind echt fantastisch wat je hebt gedaan! Ik hou van elke detail. Het kaartje past zo goed bij ons! 
Gisele Garcia